Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påskafton 26.3.2016 (haiku, trippel)

 

 

 

 

påskafton, dimman

lika grå som mina steg

var genom sorgen

 

ogenomtränglig

över Gammelstadsviken

döljer strandens ljus

 

när natten sänkt sig

flödar plötsligt Ljuset: tom

är graven, jubla!

 

och ingen död finns

 

 

 

 

2016-03-26 20:22

 




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 624 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-03-27 00:58



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
En sammanfattande trilogi av och om Påskens sanna innehåll. "Han är Uppstånden" på tredje dagen efter den långa mörka fredagen.

Du önskade konstruktiv kritik? Här finns inget jag skulle vilja ändra på.
2016-03-28

  walborg
Underbar läsning
2016-03-27

    ej medlem längre
Mycket vackert skrivet i haikuform!
2016-03-27

  Nanna X
Vacker uppståndelse. Glad påsk!
2016-03-27

  TrollTörnTrappan VIP
Ju!?! Nuets lyskraft i förnyande närvaro... Skönaste upptäckt!
2016-03-27

  Eva Langrath VIP
Halleluja
2016-03-27

  Kozo
Styrkan i jublet hörs ända hit. Samlad koncis, jag är med dig där.
2016-03-27

    ej medlem längre
Skickligt att få med Påskens hela budskap i så få rader. Från det personliga till det andliga.. från sorg till glädje. Bra!
2016-03-27

  Bossepoet från Österbotten
Ett Halleluja!
2016-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP