Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korv med mos och en coca cola light




Vi sårar våra liv.
Vi äter taskig mat
och barnen mobbar varandra.
hånflinar och har
rätt attityd
Vi tillverkar vapen
och säljer till länder i krig
Vi gör oss bättre än andra
och skiljer ut
och reser murar.
Vi skapar kaos i våra liv.
köper husdjur
som vi drar i koppel
och får dom att lyda.
Vi föder barn
som vi drar i koppel
och får dom att lyda.
Vi tror på kärleken
och älskar med släckt lampa
och byter kanal
när det gör ont.
Vi är så nöjda med våra liv
till den dagen
då någon av oss
behöver lämna varandra.
Tusentals och åter
tusentals ligger i sina sängar
med liggsår
och väntar på personal.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-27 08:43



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vidunderligt bra!
2016-03-31

    Sefarge VIP
Som ett guldmynts
klonk i en rostig
Metallblåsa.
Denna Dikt.
Suveränt
Skriftat
:)

2016-03-27

    ej medlem längre
Mycket snygg sammanfattning! Du har fått med allt.
2016-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg