Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jokern

Två trasiga själar som hittade varandra under en hög av lögner och otroligt bra skådespel.
Men när ridån gick ner och man inte längre kan låtsas längre tappade vi bort oss.
Men gudarna ska veta att vi försökte till varje pris. Vi försökte finnas för varandra oavsett hur konstigt det än kändes.
Min fula ångest som dödar mig sakta varje dag fick en helt ny innebörd. Jag gav den till dig, som ett laddat vapen.
Här, hjälp till. Döda. Lämna inte kvar nånting förrän du är helt säker på att sista andetaget har kippats ut i den tomma torra vår-luften.

Utan att tveka dödade du mig. Men bara såpass att du kunde återuppliva mig igen.

..Så att vi nästa show kan börja om igen.




Fri vers av Niz
Läst 307 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-27 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niz
Niz