Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är en karusell av andetag


Världen slits i stycken när det blundas för orättvisor. Människor ser endast rättigheter och snart kommer ännu ett storskaligt krig. Det gör ont att förstå, känns ensamt att kliva ur drömmarna, betrakta hur de tillverkas av våra innersta monster och det sa vi ingenting om igår.

Blod cirklar kring sol. Livet är en karusell av andetag. Det är vackert att vakna i ljus och himlen borde inte vara trasig. Varför måste vi slå ihjäl varandra för varje millimeter liv? Varför växer det svarta vingar ur ryggraden? Imorgon kommer saknad vara allt vi har kvar.

__________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-27 12:05



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra och tänkvärd text om världen av idag. Framtiden känns mörk, utan vita vingar av hopp.
2016-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP