Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det klassiska är inte populärt

Det klassiska är inte populärt

men

det udda

utanför

skrämmer

Månens längtan

på att vara allas speglar

blir inte av

när rättesnöret

är att följa nakna fotspår

utan ursprung

storlek

och märke










Fri vers av Minona
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-27 16:48



Bookmark and Share


  mike irow
suvären dikt
påminner lite om Bodil Malmsten stil
poesins penna!!!graaaattis!
2016-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona