Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vaxiga solkiga bananen

Bananer av vax. Såg jag när jag var barn. Kanske några vindruvor i vax, helt apropå.
Levande bananer. Levande föda.
I skålen av trä, ligger bananerna, de levande, men de hade likväl kunna vara utav vax, för....
De kommer att ligga kvar.
Endast det levande beviset, på att de verkligen lever, är; Förruttnelseprocessen.
Någon gång under bananens förruttnelseprocess, är bananen fortfarande ätbar.
Till och med många gånger, vill jag påstå.
Då smakar den dock, mer stärkelse.
Bananens doft och smak, går inte att undgå.
Några prickar, större blåmärken, och sedan för sent.
Oätbar.
Bara att kasta.
Vad händer om bananerna ligger kvar?
Ytterst ohygieniskt, och bananflugor, den första och fler och fler.
Sista stadiet på vaxkakan.




Bunden vers av Mim
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-27 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim