Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Arv

Det finns en tomhet
inom mig
och du hatar den

Den tomheten
går inte att resa bort,
går inte att supa bort
eller att skratta bort

Första dagen är värst
När insikten slår en att
även i Kairouan...
Även i solrökens dimmiga land
(Den leende mördaren
jagar oss överallt,
med en jasminblomma
mellan tänderna)
Jag gömmer mig

Det finns en tomhet i mig
och jag hatar den
Arvet ifrån dig
det enda jag fick

Den förbannade känslan av uselhet




Fri vers av Glömskan
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-28 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glömskan
Glömskan