Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutgiltigt



Aldrig mer
har ensamheten
gjort sig så påmind
som när du
sitter
mitt emot

Tystnaden skriker
ljudlöst
Ändå skär den
sönder och samman
Allt det vi byggt
alla minnen faller
handlöst

Ingen blick
gör mer ont
än den du ger
för att säga
att ord
är meningslöst

Vad finns kvar
mer än tårar...




Fri vers av ia VIP
Läst 535 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-03-28 01:43



Bookmark and Share


  Peter G VIP
en text som känns i hjärtat att läsa, den är som en ögonblicksbild, där allt bara gör ont.
Du bygger din text med motsatser och det ger tydliga skarpa bilder.

som att vara i stormens öga och veta att man på nåt vis måste vidare...
2016-04-01
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP