Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.poesi.se/


”Poesi” punkt.se

 

 

  • Jag bara tänker så lite extra serös, till vilket grupp tillhör jag på svenska, dem andra språk vet jag det är både åk pressa & poesi.

Du kallade oss excentriska (bisarra) poeter här, på poeter.se texter som passar bra som rolig affidavit brev på våra gravar!

Då varför alla är ute efter en poet älska med här och inte skriver själva poesi bara om man komentera sig med liknasinade vänners?

Då det är bara internets intressegrupper, håll på skrivna brev i affekt, det liknar assistans facilitet kommunikation… varför poeten då är förklarad handikapad redan från början  i logotyp, vers och kontakter.

Om  det är så att bara går ragga via ord?

-Det är okay om det inte blir allt för ansötande, och vulgärt. poeten är också människa av kött och blod men visst bör främjas ordet som skapar reflektioner och endast det. Men va ska vi göra att ena vi skriver och den andra förstår det man tänker på. (det kallas dag drömmar i så fall)dagdrömpoeter passar?

Är vi poeter inspirerades av raseri i media eller Parnassus?(center för poetisk aktivitet) jag träffar inte så ofta på strimla of poetry, bara personliga rubriker, gör ni?




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-28 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP