Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma tablett, different name.

Tabletten är mindre.
Man känner den inte så väl.
Samma verkningsämne.
Ingen sa ett ord om detta.
Ingen apotekspersonal.




Bunden vers av Mim
Läst 199 gånger
Publicerad 2016-03-28 13:56



Bookmark and Share


    frun
Jaså, äter du tabletter, mår du inte riktigt bra, snacka gärna om det med folk som har tålamod med dig, jag är själv van vid folk som mår bra.
2016-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Mim