Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två frågor om knogarnas "knäckande"

Vad är det som gör att knogarna knakar, när man "knäcker" dem?
Hur kommer det sig, att man vet exakt var man skall knäcka?




Fri vers av Mim
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-28 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim