Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fånget av ris och kattens svans

Jag undrar, om kattens svans.
"Snibbens" svans, med en söt, obegränsad röst, gentemot hans namn.

Snibben gick, med svansen sin, mot ris och "fåfäng".
SNIBBEN GICK MED SVANSEN, under det torkade riset, i mitt vardagsrum, hans svans sånär, tog tag om riset, såsom är möjligt om en orm , med sin kramförmåga, hade kunnat vara där, här, och krama om riset, men då hade inte mycket blivit kvar, såsom det nu blev.
En orms halva kramförmåga, mer än tillräckligt och så gick han vidare, min katt, för att veta att; Han var förvånad, över vilket tag kattens svans tog över riset.
Hans svans fick ett övertag, tror JAG, och han själv vore i underläge, jämte svansens positionering.




Bunden vers av Mim
Läst 136 gånger
Publicerad 2016-03-28 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim