Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Analfabeter saknar poeter



Poeter svävar omkring i rymden som studsbollar utan studs. De har blivit utkastade från civilisationen, eftersom de inte kunde låta bli att konstla med konstiga metaforer.

Istället skriver pollenallegiker sommardikten om vintern, samtidigt som elöverkänsliga gör vinterkylan till vårvindar och de kroniskt höstdeprimerade känner endast till hösten så de bara gråter.

Dessutom är alla olyckliga. Analfabeter saknar poeter, utan dem har de ingen anledning att känna sig kränkta och de färgblinda vill alltid slå en poet på käften när de tittar på regnbågen.

____________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 463 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-03-28 14:49



Bookmark and Share


  Änglaögon
Intressant.
2016-03-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Vasst och bra diktat! Alla skulle behöva se livet genom en poets ögon.
2016-03-28

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Vässad penna ristar skarpt !
2016-03-28

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Sharp scanning av poet analfabeter, bravo!
2016-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP