Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi är en mötesplats


När jag blundar i solen och bottnar i mig själv känner jag gräs under fötterna. Hundraårigt gräs med rötter i urberget.
Jag blundar och grundar mig. Känner föregångares gener hålla mig samlad i den form som är jag, den form som nya liv blandats och gjutits ur.
Solvärmen smeker mina slutna ögonlock. Jag är jag. Det här. Bortom ord, bortom tidsaxeln. Jag var jag är och jag blir, en tillhörighet. 
Du kan aldrig ta det ifrån mig. Du är ditt. Jag är mitt. Vi är en mötesplats.
Jag står i det tidlösa gräset, inget förgår någonsin. 




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 399 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-28 14:50



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
Så enkelt, så sant. Och ett sådant mirakel, att vi alla bildar mötesplatser. Tack Måna!
2016-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger