Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista kvällen

Minns du sista kvällen?
du sa att om nån av oss hittar nån annan så är det ju jag
vad fel du hade, kära du
sex år senare är jag fortfarande själv
medan du har sambo och två döttrar

Men jag minns dig
jag minns när du var 15 år
lång, gänglig och klumpig
inte en stabil man med barn
som du är nu

Kära du, det var aldrig du som var instängd
eller som ville vara fri
det var alltid jag
fast jag inte visste det då
för det var jag som släpptes ut i det fria




Fri vers (Fri form) av Draca
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-28 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Draca
Draca