Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OHA mask

Jag hör ett ljud.
Jag undrar vad det är.
Vad är det för ljud?
Det där?

Jag har köpt, en liten mask.
Inte en mask på krok, som man metar med.
Jag skulle ändå inte kunna, har inget tålamod.
Inte sitta vid maskens gräns, för var smärta bor,
när du sticker in, en nål, som en fakir, har fått nog! Av detta Nu.

Min lilla mask, kommer nog från Afrikas bygd, är ingen Fallos, har ingen Blygd.
Jag skulle nog, inte meta, med min mask, av trä är gjord.
Visst är det nåt unikt, kanske någonting du sett förut, Bara någon enstaka gång!

Min mask har ett leende, som Mona-Lisa med botox.
Kanske är det ändå, en mask från de äldre kulturerna?
Jag ska spika upp den på väääggen.
Den kommer inte spjärna emot, det är den döda ting, som jag offrar mitt blot.
En Avgudating.
Varför är det så fel? Det pryder ditt hem? Pryder ditt huvud.
Jag vill bara hem, men åka på en reesa vida omkring.

Vad är det för ljud , det där?
Här omkring?
Någonting smäller förfärligt.
Förklaara Det.

Som en ande, eller en djing.
I mitt hem, är det en Djingis Khan. Vida omkring.
Så, ge mig en kram,
vilket ljudet än än är.
Smäll inte förfärligt.
Det var inte ande, som jag trodde att det var.
Bara för att Jag, köpte en mask.
En mask och symbolik, ingen förklaring därtill.
Ingen Karta, Karta. Livet stod still.
En stund och en evigheet.





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Mim
Läst 247 gånger
Publicerad 2016-03-29 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim