Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag längtar

Jag längtar att älska dig
i en liten, liten ring
med en tjock cirkel runt omkring
som kan skydda oss
från farorna utanför

Jag vill älska dig, bara dig
och fara långt bort
hitta din navel
kyssa den mitt i den svala natten
och lägga mig bredvid dig

Jag vill älska dig och blunda
för att kunna betrakta dig
med hela hjärtat
och känna hur din kropp och min kropp
förenas
din navel
min navel




Fri vers av Minona
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-29 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona