Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet


du hade slängt bort mig igår
om du bara var säker på
att ingen skulle plocka upp mig imorgon




Övriga genrer av lillebror
Läst 610 gånger
Publicerad 2006-05-18 19:04



Bookmark and Share


  livet
yesyesyes!
2006-06-02

  Zara VIP
oj oj oj. den här var kort enkel och gav mig tankar! den slår verkligen!
tack!

/Z
2006-05-23

  osynlig
vacker<3
2006-05-18
  > Nästa text
< Föregående

lillebror