Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behövde en vårdikt vid en uppläsning....


EN VÅRDAG

En Vårdag - ungefär som denna- strax innan skymningen
kan man se en pojke - Glad i hågen.
Blåser såpbubblor - som med ett skratt stiger
fångas upp av en vind - för att sedan spricka mot min nästipp !
Ha ha - tänker jag - en sådan lycka det är
först gå här och bara Andas
å´så få del av en sådan glädje !
En dag på våren - innan krokusen blommat ut.

( Men pojken då, undrar du )

Han - ja han - gick vidare in i en bortbleknande dager -
Å´såvitt jag vet - Går han där än !
På Annandagen !




Fri vers av Raul Ström
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-29 19:28



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Jojomen! Det var en vårdikt det!
2016-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Raul Ström
Raul Ström