Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett försenat förlåt

Det var ett tag sen nu
Men jag skrev dig ett försenat tack
För rosen du gav mig

Och jag undrar varför jag dras till dig
Varför när jag stirrar på tomma blad
Och stormen vill ut
Så tänker jag på dig

Jag tror det handlar om att du förstör mig
Om att du ser ut så som drömmar känns som
Om att du rör om, så jag har något att skriva om


Det var ett tag sen nu
Och jag hoppas att du förstår
För jag förstår nu vilken sits jag satte dig i

Och jag sa aldrig ett riktigt förlåt




Fri vers av Hecate VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-30 02:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hecate VIP