Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skärvminnen

skärvminnen
vintervänner
pojken i den grå tröjan
flickan i den röda jackan
smaken av snö
i munnen




Fri vers av Patrik Centerwall
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-30 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Centerwall
Patrik Centerwall