Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Makt






Makt

Fyra bokstäver
ett begrepp

kan utnyttjas
egenvinning skull

lyfts
av
härskartekniker

bytet en stark kvinna

som
osynliggörs

av
tystnad

ingen
information

mannen
höjer sin status

samtidigt
som han
gick rakt över
kvinnan

säger kvinnan
ifrån

ses
bemötts  
hon

av
de andra ser henne
som
manipulativ
hyrsterisk
inte vet sitt bästa

 

 




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 512 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-30 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N