Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var kärlek vid första ögonkastet

Sitter & tittar på en canvas tavla
Du sitter vid havet & en segelbåt
syns bakom din vackra gestalt
glömmer aldrig då vi först träffades
det slog gnistor i mitt hjärta
det var kärlek vid första ögonkastet
inte bara för mig för du kunde
inte slita din blick från mig
vi blev störtförälskade i varann
allt gick snabbt för oss
detta var i maj & min flygbiljett
hem till Sverige var bokad & betald
bara en vecka kvar i Amerika..
men det skulle komma att bli många fler
november samma år stod jag brud
vi gifte oss i Californien där din familj fanns
tala om stora händelser i våra liv
efter ett år kom lilla Daniel & efter
2,2 år kom lilla Melissa till världen
vi bodde i solskensstaten Florida
som ännu lever starkt kvar i mitt hjärtat
livet är då fyllt utav överraskningar
åren gick vi levde vardagsliv
upplevelserna var så många
för att inte tala om alla äventyr
nu lever alla minnen kvar..
är så tacksam att jag mötte Dig
vi förändrade livet för varann
det bästa är att denna
kärlekssaga är sann
nu har du seglat till annan plats
till frihetens ljusa värld
himlen har välkomnat dig
våra barn saknar dig oerhört
det gör ont i deras hjärtan
jag nämner emellanåt när
vi för första gången träffades
de älskar att höra berättelsen
"kärlek vid första ögonkastet"
jag saknar dig Thomas
för alltid i mitt hjärta
frid över ditt minne
du lever kvar hos oss










mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-07-25 18:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så fin hyllning.
2022-08-17

    ej medlem längre
<3 Ett hjärta skulle det vara. Inte frågetecken. Fin text med mycket känsla. Tack för den.
2022-07-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP