Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nuet

som en tennisboll
slagen med
brännbollsträ

i en båge
genom flödet av tid
svävar nuet

jag försöker
ta lyra




Fri vers av Anders P VIP
Läst 463 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-30 12:02



Bookmark and Share


    carinamnm
Catch it!
2016-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP