Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min lilla, lilla värld finns bara jag...och bara några få till

Snart ska det skrattas och skålas
En trevlig kväll och natt
och säkert knyts där många nya band
Jag kan se det om jag blundar

Men jag stannar som vanligt tryggt hemma
Jag planerar ju länge och väl
bara jag ska göra en så enkel sak
som att ta mig till Icabutiken

Säger mig själv att jag inte vill gå på fest
Men är det verkligen sanningen
Jo jag tror nog det är det




Övriga genrer av Therés
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-05-02 23:15



Bookmark and Share


  Laijza
En bitter eftersmak i denna skapelse. Känns som en självklarhet, som för många är ett stort projekt!
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!