Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På prov.


Ljudtest 1

Ljud jag behöver
Låter som inga andra
Jag finns där

Lavan sätter fart på mig
Och det gäller att springa fort
Jag ska nog ställa mig där
Men det kommer nog ta tid

Perfektion

Ljuden låter så illa
Jag får ont i mina öron

Ett öra snett
En lyra sett
Inget

Jag ska vända mig till dig
Om jag behöver
Jag ska inte ta hem
När inget finns att ta hem




Fri vers (Fri form) av Lenmac
Läst 278 gånger
Publicerad 2016-03-30 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lenmac
Lenmac