Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvärnit



livet gjorde en tvärnit

jag föll igenom
marken höll inte

i resterna
av livet som blev kvar
finns jag

inget stabilt
placera handen för att resa mig

ingen botten
att sätta ner foten på för att ställa mig upp

finns ingen luft att trampa
allt som omsluter mig är ett vakuum
där resten av livet som blev kvar
flyter fram som rymdskrot




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-30 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N