Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Palindromdikt


Ordro

Mur mot tomrum.
Dito i otid.
Mur mot tomrum.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-31 07:48



Bookmark and Share


  DominiQueen
Wow för fantastiskt palindrom
OCH synk, jag skrev precis om mina själsliga murar. Tack vilket tecken!!!

Namaste
DominiQue
2016-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP