Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu min kära vill jag att du lyssnar

 

Du är nära utkanterna av mitt innersta

Ingalunda nära kärnan

har du fått lyssna 

på pulsen i mina tankar 

Det har uppmätts mått av förtrolighet

Jag får innerligt skylla mig själv 

Det är vad jag säger mig

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-31 07:56



Bookmark and Share


  mike irow
konstanterat
finlurad
betänkt
jävligt
bra....
2016-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP