Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp i det blå







Blir ivrig och entusiastisk

lyfter som en drake

virvlar runt i vindarna

orädd och nyfiken



för att det inte skall bli för högt

håller maken i snöret




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 592 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2016-03-31 10:32



Bookmark and Share


    Oswaldina
Så bra!
2016-04-09

  Magdalena Eriksson VIP
så mycket liv och lust himla fint!
2016-04-04

  Teresia Ridell
Rusigt, lekfullt befriande !
2016-04-04

  Poesia VIP
Härligt och lekfullt ordat - slutet får mig att le

:)
2016-04-04

    ej medlem längre
Vissa dagar behöver ännu ett par ögon.
2016-04-02

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är aldrig fel med en backup...:-)
2016-04-01

  Maria Sundelin VIP
Bra att du testar, men med säkerhet
Kramar
2016-03-31

  Henning Hson
Tummen upp!
2016-03-31

    ej medlem längre
Det kanske är säkrast det...att ha någon som ser farorna och håller igen.
2016-03-31

    Dan Myrbeck
Haha - bra avvägning!
2016-03-31

  Solstrale VIP
Ser en tyngd, men hoppad ändå! Textpatoset lyser!
2016-03-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Så bra och med humor diktat!
2016-03-31

    Birgersdotter VIP
Två fötter på jorden och mycket bubblande nyfikenhet!
2016-03-31

  Ninananonia VIP
Klokt :)
2016-03-31

  överlevaren VIP
Upplyftande och säker fallskärm med maken i beredskap!
2016-03-31

  M.Eta
Bra med någon som står med båda fötterna på jorden och håller reda på när man vill så mycket! Bra skildrat!
2016-03-31

  Gunnel Eriksson VIP
Bra arbetsfördelning.
2016-03-31

  StinaJ VIP
Fint av maken att låta dig pröva dina vingar och sväva när du känner för det.
Vilken trygghet att han står beredd att ta emot dig utifall att du skulle falla.
2016-03-31

  Niliboy
Ja, i vår vårtid är det lätta att sväva iväg, men det får ju inte bli för högt....
2016-03-31

  louisegirl
Ja ibland är man högt uppe i det blå, tur att någon håller i snöret då
Bra fångat!
2016-03-31

  Marianne Räf
Bra, - med Team-Work, där !

2016-03-31

    ej medlem längre
Rart...så fungerar ett perfekt förhållande.
2016-03-31

  Öknens Ros VIP
Hisnande utsikt kan jag tänka! Tur att maken håller i snöret! :)
2016-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP