Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återbetalning av medlemsavgifter

Jag har en glädjande nyhet till oss alla som är
betalande medlemmar här på poeter.se.

På grund av att räntan sedan en tid tillbaka
är negativ, kommer en del av våra inbetalade
medlemsavgifter att betalas tillbaka.

För ytterligare information, kontakta
Redaktion poeter.se!




Övriga genrer (Essä/Recension) av Dan Myrbeck
Läst 431 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-04-01 15:35



Bookmark and Share


  Angel of love
Haha ja man är på sin vakt vid 1 april.
2016-04-05

  ULJO
Den var nästan lika bra som damstrumpan som fick folk att tro att vi billigt kunde få färg tv en gång i världen
2016-04-05

  anits VIP
Ett bra aprilskämt!
2016-04-04

  louisegirl
April,april ,)
2016-04-04

  Teresia Ridell
Haha..ja..dock så prisvärt så jag betalar gärna :)
2016-04-04

  Ingrid Trolle
Förstår att det är
du som är kassör
och därmed är den
som vi ska kräva -
eller
2016-04-03

  överlevaren VIP
Bra försök....
2016-04-03

  Anya VIP
April...april! ;o)))
2016-04-02

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det hade varit något det...:-)))
2016-04-02

  M.Eta
Fel dag för ett sådant budskap! Ha ha
2016-04-02

  Gunnel Eriksson VIP
Ha, ha. En osannolikhet på
första april.
2016-04-02

  Maria Sundelin VIP
April April
2016-04-01

  Marianne Räf
Aha ha, - NU förstod jag ! Du,
satte myror i huvet på mig !!
Bra aprilskämt !
2016-04-01

  soligajag_1 VIP
Ha ha , . Vilken luring du är!!

'Asg' April
April !!

2016-04-01

  Solstrale VIP
Men inte bara det, Dan... De kommer även att ge dig tillbaks alla ord med ränta!
2016-04-01

  Per Drysén
Tur att man kollat almanackan! Fyndigt.
2016-04-01

  DominiQueen
In your dreams, hihi :-) fösta maj, så kanske ;-)
2016-04-01

    Birgersdotter VIP
April april!!!!
2016-04-01

  Rise Little One
Ja, spännande nyhet just på 1:a april :D
2016-04-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Tackar vi för! Några ören blir det väl.
2016-04-01

  Bibbi VIP
Kul!
2016-04-01

    ej medlem längre
Tack så mycket! Jag har just betalt den! April april...
2016-04-01

  Federico Romano
Mina 3, 48 öre skal tillbak här och nu!!!!
2016-04-01

  Marita Ohlquist VIP
Du är en riktig luring!
2016-04-01

    ej medlem längre
APRIL APRIL!!

2016-04-01

  Eva Helene VIP
Hoppsan, trodde du tänkte kverulera och framföra krav till redaktionen, men nu ser jag ju att du i stället vill vidarebefordra en riktigt glad nyhet den här speciella dagen! Det tackar jag för!
2016-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck