Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det okända


Frimärket



I regnbågens alla färger, äntligen…
”Pride” – att vara stolt, visa vem du är;
räds inte av allt tal. Rädslan för okänd
mark, bestig berget och blicka ut, känn
förtröstan. Älska!

Fruktan är vår värsta fiende, men rädsla
för något ”okänt” är än värre.
Min vän tag min hand och tillåt mig att
komma in i ditt liv…

Respekterar och ser upp till dig!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-31 16:53



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra text!

2016-03-31

  Solstrale VIP
Orden stärker många, vill upplysa, deviser fånga! Snyggt formulerat! Och stort tack, fö många behöver dem!
2016-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje