Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dela

idag delas det friskt
bilder och texter sprider sig med blixtens hastighet över hela världen
och
plötsligt har miljoner människor delat något ganska omärkligt

men
det som sker inom en människa delas inte lika enkelt
som
känslan i ett smek
en åtrå
som glittret i ett öga
eller
när ditt åldriga öra ändå förmått uppfatta det lilla diskreta "huitt"
som är signaturen hos åtta gram gransångare
nynerregnad från natthimmelen den sista uti månaden tre

this just can't be shared




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 551 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-31 20:38



Bookmark and Share


  Connie
Alltså, denna är ju bara så klockren!
2016-07-26

  Minkki VIP
instämmer med Sefarge - och för övrigt med dig
2016-03-31

    Sefarge VIP
"You just did it.Maestro"
Tic o tac!
:)
2016-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP