Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man måste ljuga

så är det lika bra att man håller sig så nära sanningen
som möjligt, men aldrig sanningen
För då är det lättare att komma undan med sitt ljug…

Ken Cassel
¼-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-01 03:49



Bookmark and Share


  aol
så sant, ler
2016-04-04

  ResenärGenomLivet VIP
Är det det som kallas en vit lögn tro?
2016-04-02

    tramp
E de sant ? :-)
2016-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel