Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tveögsnisse

welcome 2 the internet:
min fitta luktar rotmos
100 anala ögon gnistrar rosa
mitt liv är lite knullat just nu
jag vill gnugga mina ögon med sårtvätt
fuktig esport
björkarna kastas som ljusspjut
urf urf denna förnedring
han når tjugo och de andra skäms
is vinner när grodan rider Yoshi
hen den där thai
(nerladdningsprogrammet) kazaam kazaam omedlebart kontakt
(i)sses död hentai
(sluta upp med att avla på äck(len)
och kudden spricker ut i hundratusen blöta dunfjädrar
(en apelsin rullar fram)
det kommer vatten ur ögonen på oss;
vi gråter
det går att dricka sina egna tårar som mensblodskakor
myntan som älskar solvarm sten
mormormor ni är alla fantastiska, underbaraste Sherlock
etiopiskan glor, syriern ler stort Husam berättar för mig
att de är diktatorer som säger åt människor hur de skall klä sig
och han älskar våreld Husam al Springer fram och tillbaka
det är inget grin det är monets kluddiga näckrosleende, det skeva vingliga vaniskt röda leendet som är hemligheten med att kokunonnona loläsosa bobakoklolänongoglolänongogesos
okynnesknytten kan inte fortköra från samegudens månevarv när det är halvt brinner fästingen och
tid och alfabetet
mot de hjärtlösa i siden återbruks Nisse a lever mot huden sveper meter efter meter siden Nisse klipp inte med saxen




Fri vers (Fri form) av objekt3
Läst 193 gånger
Publicerad 2016-04-01 09:20



Bookmark and Share


  objekt3
welcome 2 the internet:
my cunt smells mashed turnips
100 anal eyes sparkles pink
I want to rub my eyes with wound cleaning
damp esport
birches thrown as heatherspears
urf urf this humiliation
ice wins when the frog rides Yoshi
it that thai
(the downloading program) kazaam kazaam direct contact
ronis death hentai
(stop breeding on (the) creeps)
and the pillow bursts into hundrethousand down feathers
(an orange rolls in)
water comes out of our eyes;
we cry
you can drink your own tears as menstrualbloodcakes
mynthe which loves sunwarm stone
greatgrandmother you are all amazing, most wonderfull Sherlock
ethiopian she stares, the syrian smiles big Husam tells me
it is dictators that tells people what to ware
he loves springfires Husam al Runs back and forward
it is not a grin it is Monets clouded waterlilies, the warped wobbly vanir red smile which is the secret with sospopeakokinongog fofrormomfofrormom bobehohinondod
the mischivieouskobolds can not speed from samigods moon lap when it is half the tic burns and
time and the alphabet
against the heartless in silk remill Nisse m alive against the skin sweep meter after meter silk Nisse don´t cut with sissors
2016-08-10

  Nanna X
Rövarspråk och katterna som springer som skuggor genom texten...
2016-04-01
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3