Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar




kämpar mot tårar

som inte finns

ska falla

en efter en
längs min kind

vågar inte visa
mina tårar som inte finns
för ingen skulle förstå

varför de inte faller
en efter en
längs min kind




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 378 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-01 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N