Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Estelle V

Adolf raggar inte just nu
men Segerviss brett tråkad
lugn, minnesförlupen
en gerillafobiker
svarvad roundkick mot glädje
ett kap
spar spriten skyddslös
i rum "Världen är farlig, utan jobb"
bidrottningen en ölridå
blonda lockar ge mig bombastik

segaråttor, dinosaurietrolleri
HB-trummor, punktbelysning i en enorm glaskupa gelatinhajar i klorblått
ett mosaiskt antikvariat
lukten av gamla flugor, eventuellt av tweed, barns smörfingrar (förlåt mig)

"jag var queer" (de tvingade mig att göra det som de gjorde)

vi gör det vi gjorde
sedan kung-thai chi-jitsu

Brandlarm, drinksvärd, sabrera!

Fraxinus går vid sidan av den där vägen här
Alltid redo, var redo "ta två om de är små"

kören frågar efter bakelser
de yrkesverksamma tror helt plötsligt att de är de enda som kan tala språk-i-språk och undrar varför vi frågar honom efter feministiskt självförsvar
när ekkorkarna står serieskt ur öronen
PK Mahanandia sålde sin olja, sitt kamelhår, sitt spända linne

(rädsla mot rädsla kan ingenting hända)
Osten ville som grej mucka gräl och snabbspola den egna upptrappningskurvan för chock, träning, underhållning

spikad, brasklapp, idrottsbudkavel från Närke, slottsvaktmästare får järnkorsmedaljen i orienteringssammanhang




Fri vers (Fri form) av objekt3
Läst 343 gånger
Publicerad 2016-04-01 09:44



Bookmark and Share


  Anya VIP
En viss kaxighet i tonen...som jag gillar. Som en käftsmäll åt etablissemanget....tänker jag.
2017-02-12

  Kaptenlöjtnant
fuck knugen
2016-08-23

  MMo
Men tack tack tack vilken fallskärmsfärd att åka med på.

"rädsla mot rädsla kan ingenting hända" - jag bugar.
2016-08-09

  Solstrale VIP
En häftig snygg lyrik du svingar ut som en stark lian att klänga i! Tack!
2016-04-01
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3