Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inlevelse



visade jag medkänsla
förståelse
för vad som är
sker

så hade du gått rakt över mig
som om jag aldrig hade funnits

för du saknar inlevelsen
du ser bara det som du vill se
blundar att det finns en annan sida

så jag öppnar inte upp för möjligheten
skydda min sårbarhet

mig själv




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 404 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-01 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N