Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En förflugen tanke


aforism1april16

Jag har ingen fantasi. Det är bara som jag inbillar mig.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-01 12:16



Bookmark and Share


  DominiQueen
Livets eviga paradox. Elegant Maestro :-)
2016-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP