Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellanrum

fem minuter
automatgaslåda
modeller av noter
ticky-tacky go
arkepilager i krig
lagmodell uppställ
string och malmsten
en rostig hink
med flit
okynnesrosta
- - -
blåa och chaufförer


vapnets avundsjuka
masker som mobb
rörelsen anonym
(mellanrumsljugare)

mellanrummet mellan min hand och din arm är det finaste jag vet

mellanrummet mellan mig och dig där sitter någon och viskar
tokigheter
spär på sina ismer (jag brukade samla dem på rad)

spär på, ut
desperat ätes mellanrummets luft med gaffel
ibland pinnar
och ur skoffen myllrar arbetsmyrorna
länge leve drottningen!




Fri vers (Fri form) av objekt3
Läst 358 gånger
Publicerad 2016-04-01 12:52



Bookmark and Share


  Nanna X
God Save the Queen of Ants!
2016-04-02
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3