Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erfarenhet

Den som har stor erfarenhet

har inget att tillföra

den som är utan erfarenhet;

för denne saknar referensramar,

och brister i förmågan att förstå

eller tyda




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-01 13:21



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Allt mognar fram så småningom...så är det också med erfarenheten
2016-04-03

  Magica VIP
Ja tyvärr så verkar det som att om man inte erfarit svårigheter i livet så kan man inte heller förstå andra, empatin finns inte där då, på riktigt...
2016-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP