Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Forsythian

Att klippa små kvistar

får mig i extas

 

när jag sedan sätter dem 

i en vas

 

och tänker på knoppar

som ska slå ut

trillar det lätt ut ett tjut




Fri vers av Cris
Läst 435 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-01 18:02



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Vackert ..känner doften och färgen gul!

Vårvackert i en vas!
2016-10-23

  Fredrik P. VIP

Underbart, när vi äntligen närmar oss värmen och våren. Gläder mig åt ljuset nu.
2016-04-03

  catharina.jerbo VIP
just så! <3
2016-04-02

  Eva Langrath VIP
Underbar vårpoesi
2016-04-01

    ej medlem längre
Härlig vårnjutning med hörbar vårtjutning
2016-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris