Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en saknad pusselbit i förståelsen av

 

hur gör fästingen

att från ett nålsöga till ett svart hål
fästa sig kring hjärnhinnorna

i centrum av händelsehorisonten
(som ju är en sfärisk yta eller volym)

där de vedertagna lagarna upphör att
vara användbara

man sugs in;

ljudet, ljuset
aldrig kommer det att komma ut igen

 




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-01 21:24



Bookmark and Share


  Poesia VIP
Du beskriver ångest väl i de tre sista raderna *applåd*
2016-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP