Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Emellan

 

Han ser

indianer/ havet

kryper/ emellan 

tankarna/ sover

i ljuset/ finns

hans ansikte/ leendet

och

strandskatan

 

- Hör du?

 




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 401 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-04-02 13:53



Bookmark and Share


  Scarlett Miryam VIP
(Alltså, dessa foton... lämna inte stranden, du)
Så älskar jag när du slutar med något uttalande, och indianer.
2016-04-03

  i af apa
hör
är bara ett ord
men jag hör...
till den skaran

så fint!
2016-04-02

    ej medlem längre
Jaa! ser skatan de röda benen och hör havet/kryper/tankarna, Finfint!
2016-04-02

    ej medlem längre
den svingar och träffar-
som björnen skiftar sin sång+
2016-04-02

  H.C.B
och stolt på havets botten ....
står vi och lyssnar in allt du skriver.
2016-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo