Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Traian Basescu i Rumänien tog 35 miljarder euro som laddas in i lastbilar som transporterades till Schweiz.


35 miljarder laddas in i lastbilar som transporterades till,

 http://stirileprotv.ro/emisiuni/dupa-20-de-ani/alina-gorghiu-cel-mult-40-prezenta-la-locale-basescu-nu-e-de-luat-in-seama-cat-de-posibila-este-revenirea-la-2-tururi.html

Departement för jordbruk, Achim IRIMESCU, sade i en intervju med  Finansiär tidning, att han fick veta att under de senaste fem åren i regeringsställning  Traian Basescu i Rumänien tog 35 miljarder euro som  laddas in i lastbilar som transporterades till Schweiz, säger förre president IRIMESCU "är en vanlig angivare och måste gripas omedelbart."

Rumäniens BNP är omkring 50 miljarder, så en hel BNP IRIMESCU ut eftersom det står ", säger Traian Basescu i Rumänien bevisa , pröva  då... 

"Det var en metafor. Om du ser meddelandet om revisionsrätten gjördes för några dagar var  40 % av BNP, vilket innebär 60 miljarder euro är skattefusk. En del av pengarna kom förmodligen ut ur landet.

- Det är precis vad  sades i 2010 till mig som jag menade  " säger jordbruksminister, Achim IRIMESCU.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 301 gånger
Publicerad 2016-04-02 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP