Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ljuset av min skugga

Söker helheten
en ny början
utan slut
pusslar fragment
av en tid som var

blickar bakåt
tänker framåt
följer stigen bort
långsamma steg
i nedärvda spår

höjer huvudet
och fäster sinnet
högt,
uppe bland trädens
dansande löv

glömmer det andra
och bärs vidare
i ljuset av min skugga
långt,

bortåt fjärran.




Fri vers av Verita79
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-02 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Verita79
Verita79