Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bär mig!


Dra mig inunder din hudkostym
dragkedjan hela vägen ner över magen
knöla in mig; skuldrorna fötterna knådiga benen hängröven överarmsskammen bekymmersrynkan livmodertappen menskoppen diafragman odjupa andetaget
svep in det sista av håret du flätat

*zip lock*

vilar jag innesluten i dig
andas jag i dig
kan du bära mig
är du snäll
och älskar mig




Fri vers (Fri form) av @moder_justitia_txt
Läst 266 gånger
Publicerad 2016-04-02 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

@moder_justitia_txt
@moder_justitia_txt