Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hav.


I köket står en svart man.
Svart så som utan själ.

En som sett allt det vackra.
Sett, men aldrig fått röra.


Kärleken den dova, den förlorade
sjunger allt tystare utanför i den spirande morgonen.

Allt är grönt, och det böjer sig mot solen.

Aldrig ska de mötas, det svarta i köket
och kärlekens hav utanför.




Fri vers av kalle ankus
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-02 18:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Marlene, dig var det länge sedan man såg något av.
2016-04-02
  > Nästa text
< Föregående

kalle ankus
kalle ankus