Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild hämtad från Tradera


Talisman

Varför skulle vi inte kunna vara en liten talisman

för varandra

Jag menar inte att vi nödvändigtvis

behöver hänga kring halsen på varandra

men vi kan hänga på varandra

uppmuntrande små tillrop




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-02 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP