Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det säger du ja


I morron kommer kvällen igen







Nu är det
kväll
och den sveper över
känner du närheten

Hur är din nu ?
själv har jag den här i mitt fönster
hur är ditt
nu

Jag vet.
Det är så fullt upp
med allt numera
i våra liv

pressas samman
till en enda organism
här
och där

utanför ¨'
i säkert förvar


Så vaknar vi
åter upp

efter en behaglig
natts sömn

det är så
självklart

att vi egentligen
skulle kunna
kalla det mänskligt

medan månen brinner ned och blir en sol
och droppar över en planet med ljus

t.o.m.
ensamt
kan det kännas då,
alltid
i själva
sammanhanget




Prosa av Lars Gullberg
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-02 22:47



Bookmark and Share


  H.C.B
Jag har ingen aning vem jag är. Men du är du och det är jag tacksam inför.
2016-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg